UPOZORNENIE k podvodnému oznamu o výhre!

Priatelia a fanúšíkovia FB profilu Makita Slovensko,

upozorňujeme Vás, že náš firemný FB profil sa stal terčom podvodu‼ NIE JE TO VÝHRA. Ak ste sa zapojili do našej súťaže o aku pílu DUC353Z s príslušenstvom, obdržali ste klamlivý oznam do komentára o výhre a výzvou viac info na stránke... Žiaľ, to sme neposielali my a cenu nevyhrávate. Pripájame ukážku znenia podvodného oznamu. Nikam sa neregistrujte.

Mrzí nás, že aj náš firemný FB profil Makita sa stal terčom podvodu. Došlo k jeho zneužitiu, za účelom vytvorenia nepravého FB profilu, z ktorého sa generujú spamy.

VÝZVA: Spojme svoje sily spoločne voči podvodníkom a predídeme šíreniu nepravdivých komentárov, spamov a oznamov o výhre. Vopred Vám ďakujeme za podporu aj porozumenie. Riešením ako zablokovať tento nepravý FB profil vyžaduje pomoc od Vás. Čím viac ľudí označí tento podvodný FB profil za nepravý a nahlási ho priamo na FB, tým skôr ho zablokujú.

Postup je jednoduchý, uvádzame nižšie: Kliknite na 3 body vpravo hore pod obrázkom nepravého profilu https://www.facebook.com/Makita-Slovensko-105438221981304 (zakrúžkované) a z ponuky vyberte možnosť „Nahlásiť stránku“ (zakrúžkované). Ďakujeme za pochopenie aj pomoc v riešení!

Zdielať:   

Najnovšie články

Táto webstránka používa súbory cookies
Na prispôsobenie obsahu a reklám, poskytovanie funkcií sociálnych médií a analýzu návštevnosti používame súbory cookie.
Informácie o tom, ako používate naše webové stránky, poskytujeme aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy.
Títo partneri môžu príslušné informácie skombinovať s ďalšími údajmi, ktoré ste im poskytli alebo ktoré od vás získali, keď ste používali ich služby.

Viac informácií Odmietnúť Povoliť výber Povoliť všetko