Oznámenie o ukončení výroby benzínových motorových výrobkov

Oznámenie o ukončení výroby benzínových motorových výrobkov

Spoločnosť Makita Corporation (ďalej len ako „Makita“) ukončí 31. marca 2022 výrobu benzínových motorových výrobkov.

  1. Dôvody ukončenia

    Spoločnosť Makita je medzinárodným dodávateľom širokej škály náradia na vytváranie príjemného domova a prostredia pre život, vrátane akumulátorového, elektrického a pneumatického náradia. V oblasti lesnej a záhradnej techniky sa spoločnosť Makita špecializuje na dodávanie širokej škály benzínových motorových výrobkov ako napríklad krovinorezy a píly. Keďže spoločnosť Makita si čoraz viac uvedomuje globálne environmentálne problémy a rastúci dopyt po pohodlných akumulátorových výrobkoch, v súčasnosti zlepšuje vývoj, výrobu a predaj týchto výrobkov, ktoré sú ekologické a čím ďalej tým populárnejšie.

    Spoločnosť Makitav súčasnosti plánuje zamerať svoje zdroje riadenia na vývoj, výrobu a predaj akumulátorových výrobkov, na technológiu nabíjanie/vybíjanie batérií a urýchliť odklon od benzínových výrobkov, aby sa využívala akumulátorová technológia tak v náradí ako aj v záhradnej technike. Spoločnosť Makita preto ukončí výrobu motorových benzínových výrobkov na úrovni celej skupiny.

  2. Dátum ukončenia výroby

    31. marec 2022

  3. Vyhliadky do budúcnosti

    Toto bude mať len malý vplyv na konsolidovaný zisk spoločnosti Makita.


Súvisiace články

Táto webstránka používa súbory cookies
Na prispôsobenie obsahu a reklám, poskytovanie funkcií sociálnych médií a analýzu návštevnosti používame súbory cookie.
Informácie o tom, ako používate naše webové stránky, poskytujeme aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy.
Títo partneri môžu príslušné informácie skombinovať s ďalšími údajmi, ktoré ste im poskytli alebo ktoré od vás získali, keď ste používali ich služby.

Viac informácií Odmietnúť Povoliť výber Povoliť všetko